středa 17. srpna 2022

Omlouvám se, že jsem přežil pane řidiči. Vaše doklady, prosím?

Sorry, jako pane nadstrážmistře Tomáši Veselý, takhle fakt ne. Jsou věci, které prostě nejsou možné. Někdy slova nestačí. Omlouvám se, asi jsem Vás špatně odhadl. Možná máte dokonce pravdu. To služební vozidlo jste třeba neřídil jako prase a nelhal jste o tom, že jste údajně na přechodu pro chodce, které ono vozidlo mělo projet na červenou bez zapnuté houkačky dával na vše svědomitě pozor. Možná Vás dokonce mají podřízení na OOP Brno-Sever rádi. Třeba u policie i po uveřejnění článku na tomto blogu a posléze i v dalších médiích vydržíte ještě dlouhá léta. Nevím a není v mé kompetenci říci, zda někdo umí řídit. A vlastně ani nechci, je to poněkud nad mé síly. Rád tedy tuto starost ponechám jiným.
Pro pomalejší: Jdete přes přechod na zelenou. Přes onen přechod rychle za Vámi přejede bez varování auto na červenou a vyděsí Vás k smrti.
Třeba jste do záznamu pane nadstrážmistře Tomáši fakt nelhal. Kdo ví. Postavil se za Vás dokonce krajský ředitel. Ruka ruku myje.
A jen dodávám a přebírám tezi - Policista za volantem z Brna a JMK je potenciální společensky nebezpečný vrah a může beztrestně ohrozit bezpečnost chodců, dokonce je třeba i zabít.

Žádné komentáře:

Okomentovat